Ga naar de inhoud

Onze diensten

Bij Huurteam Goirle kunt u terecht voor uiteenlopende diensten. Zo helpen we u bij het verlagen van uw huurprijs als blijkt dat u te veel betaalt volgens het puntensysteem. Daarnaast controleren we uw woning op onderhoudsgebreken en bieden we ondersteuning bij het verkrijgen van een eerlijke afrekening servicekosten of het splitsen van een all-in huurprijs.

Met een machtiging kan Huurteam Goirle de afgesproken procedures bij de Huurcommissie uitvoeren, zonder dat u zelf iets hoeft te doen. Wij houden u steeds op de hoogte van de voortgang.

In de meeste gevallen moet de verhuurder op de hoogte worden gesteld van de bevindingen van Huurteam Goirle, wat wettelijk verplicht is. Afhankelijk van de procedure, heeft de verhuurder twee weken tot twee maanden de tijd om te reageren op een voorstel, verzoek of bezwaar. Doet hij dat niet? Dan dienen wij een verzoek in bij de Huurcommissie om de zaak onafhankelijk te beoordelen.

Wij zorgen voor alle communicatie en contactmomenten, zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Bovendien nemen wij de bemiddeling met de verhuurder op ons, waardoor u niet zelfstandig de discussie aan hoeft te gaan. Het doel is om samen tot een oplossing te komen.

nl_NL